Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Azáltal, hogy szeretjük és megértjük kedvenceinket, talán könnyebben megértjük egymást is.

— Dr. Louis J. Camuti
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Már 3 hetes az “I”-alom a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben

Igen, őket követhetjük nyomon a webkamera segítségével, ők azok, akik megnyitották a 2016-os évet! Nos, a 7 kiskutya kellően megerősödött, és napról napra növekedik, ügyesedik a szemünk előtt!

3 hetesek lettek, és már ehetnek “szilárd” ételt. Ez húspép, rizs, vitamin, és tápszer összeturmixolva. Amint a kamera is mutatja: imádják! Komoly segítség ez a komondormamának is a kicsik fejlődéséhez, hiszen a tejigény fokozatos emelkedése igen megterhelő az anyai szervezet számára.

Kezdik felfedezni a világot: játszadoznak, szimatolnak, vakkantgatnak, és az élelmesebbek ki-be mászkálnak az elletőládából…

Közben megszületett “J”-almunk is, a Kulcsi Komisz Ogur és Kulcsi Komisz Minke szülőpártól! Hamarosan róluk is jönnek friss fotók! Egyelőre csak ennyi: ekkora egy 3 hetes és egy újszülött komondor egymás mellett… :-)

A Kulcsi Komisz Kennel 3 hetes, és újszülött képviselője

A Kulcsi Komisz Kennel 3 hetes, és újszülött képviselője


 

Íme, a pillanatképek az “I”-almunkról:

komondor_kolykok5 komondor_kolykok4 komondor_kolykok3 komondor_kolykok2 komondor_kolykok1komondor_kolykok6

Lezárt hozzászólások.