Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Egyedül vagyunk, magunkra hagyatva ezen a planétán, és a körülöttünk burjánzó számtalan életforma közül csakis egy, a kutya volt hajlandó szövetségre lépni velünk.

— Maurice Maeterlinck
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Eladó komondor kiskutyák a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!

Egy Kulcsi Komisz Komondor kölyök karácsonyra a legjobb választás a családnak!!!

Az október 13-án született picik már 3 hetes, csodás kis jegesmacik, kinyílt a szemük, és kezdik felfedezni a világot! Csak azt döntsd el, hogy kiállításra járnál vele, a család kedvencének szánod, vagy ő legyen az a bátor kutyus, aki őrzi az álmodat… Netán mindhárom kívánságodnak megfeleljen? Ez sem probléma! Tapasztalt ebtenyésztőként készséggel adok tanácsot, segítek a választásban, kölyöknevelésben! Ne tétovázz sokáig, nehogy lemaradj! :-)

Partizer Csaba: +36-20-322-0556

e-mail: komondor@kulcsikomisz.hu

https://www.facebook.com/csaba.partizer

 

komondor_3weeks_puppies5

Magas ez még nekem!

komondor_3weeks_puppies1 komondor_3weeks_puppies2 komondor_3weeks_puppies3 komondor_3weeks_puppies4

A következő alom november első heteiben várható, ahol az apa szintén HJCH Hevesi Portámkincse Boglya!

Lezárt hozzászólások.