Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

A kutya a legálhatatosabb barát – az első, aki üdvözöl, és a legbátrabb, aki védelmez.

— George Gordon Byron
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Igen, már elkészült honlapunk okostelefonon elérhető változata! Így, ha okostelefonról vagy tabletről nyitod meg a Kulcsi Komisz Komondor Kennel oldalát (kulcsikomondor.hu), automatikusan érzékeli azt, és erre irányít a kezelőprogram.

Praktikus, gyors, egyszerű, és nagyon okos!!! Mindig friss tartalommal, naprakész információval az eladó komondor kölykökről, képekkel, videókkal, jól olvasható szövegmérettel, teljesen hiánytalanul élvezhető a Kulcsi Komisz Komondor Kennel múltja, jelene és jövője! Színvilága megegyezik a normál honlapunkkal, a menürendszer pedig a jobb oldalon, legfelül lévő ikonra koppintva érhető el.

Szólj hozzá a bejegyzésekhez, hiszen ott is megteheted! Koppints a “Szólj hozzá itt>>” címkére, amit a poszt legalján találsz!

Előre is köszönjük figyelmed, érdeklődésed! Partizer Csaba és Kara Ági, komondor ebtenyésztők

Lezárt hozzászólások.