Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

A kutya az egyetlen teremtmény a világon, mely jobban szeret téged, mint saját magát.

— Josh Billings
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Ajánlott cikkek
Kategóriák

Komondor kiskutyák eladók!

A Kulcsi Komisz Komondor Kennel legfiatalabbjai a mai napon töltik be a 2 hetes életkorukat. Mind a tízen jól vannak, esznek és alszanak naphosszat. Ők a “J”-alom tagjai, a 3 pici lányka, és a 7 legényke! A kiskutyák öröklötten hatalmas méretűek lesznek, előjegyezést veszünk fel rájuk telefonon vagy e-mailben, Partizer Csabánál! Ne tétovázz, ha jó idegrendszerű, komoly, és óriási komondort szeretnél a házad és családod őrének!

komondor_j_alom1 komondor_j_alom2 komondor_j_alom3 komondor_j_alom4 komondor_j_alom5 komondor_j_alom6 komondor_j_alom7 komondor_j_alom8 komondor_j_alom9 komondor_j_alom9a komondor_j_alom9b komondor_j_alom9c

Az “I”-alom mindennapi élete továbbra is nyomon követhető webkameránk segítségével! Ők már 5 hetesek, napról napra okosabbak és ügyesebbek! Este 10 óráig kameránk online!

Lezárt hozzászólások.