Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik

— Mahatma Gandhi
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Eladó komondor kiskutyák a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!

Kulcsi Komisz Lehel és Kulcsi Komisz Dáma utódainak keresünk szerető gazdit. A kiskutyák jelenleg 3 hetesek (09. 01-én születtek), gyönyörűek, pajkosak, életerősek! További részletekért kérünk, fordulj hozzánk bizalommal telefonon, e-mailben vagy Facebook-on:

Partizer Csaba: +36-20-322-0556

e-mail: komondor@kulcsikomisz.hu

https://www.facebook.com/csaba.partizer

komondor_kölyök1 komondor_kölyök7komondor_kölyök3 komondor_kölyök4 komondor_kölyök5 komondor_kölyök6

 

Lezárt hozzászólások.