Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.

— Anatole France
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

A Komondor fajta elterjedése érdekében is rendkívül kedvezőnek tartjuk a komoly érdeklődést a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben született kölykök iránt! A nemrégiben világra jött picurok már csaknem mind gazdira találtak (1 kanocska még várakozik)! Az alábbi szülőpárok utódaira veszünk fel előjegyzést Partizer Csaba telefonszámán, Facebook-oldalán, vagy e-mailben:

  • 2015. október közepén Hevesi Portámkincse Boglya – Pengyomhegyi Holdviola párosításból várunk kiskutyákat!
  • 2015. november első heteiben Hevesi Portámkincse Boglya – Kulcsi Komisz Norma, leendő szülőktől várunk piciket!
  • 2015. őszén egy rendkívül ígéretes párosítást tervezek! Aki kicsit is jártas a kiválóan dolgozó komondorok világában, az biztosan felkapja a fejét a Kalocsa Érsek Udvari Sinka – Szabóréti Balta nevek hallatán! Kiskutyák várhatóan 2016. első hónapjaiban fognak születni tőlük!

Érdeklődni, előjegyezni: +36 20 322 0556 telefonszámon, e-mailben:komondor@kulcsikomisz.hu, vagy Facebookon lehet!

Lezárt hozzászólások.