Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Azáltal, hogy szeretjük és megértjük kedvenceinket, talán könnyebben megértjük egymást is.

— Dr. Louis J. Camuti
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

3 hetes komondor kiskutyákra előjegyzést veszünk fel!

Előzőekben már írtuk, hogy a 6 hetes “I” – alom tagjai már mind gazdisak lettek. Most a “J” – almon a sor!

Kulcsi Komisz Ogur és Kulcsi Komisz Minke 8 utódja hatalmas termetűnek ígérkezik! Ogur (HD-B) 77 cm, Minke (HD-A) 70 cm marmagasságú, kitűnő idegrendszerű, DISZPLÁZIA SZŰRT szülők! 2016. február 7-én születtek, már szilárd ételt is kapnak az anyatej mellé.

A “J” – alom azt jelenti, hogy “keresztnevük” J – betűvel kezdődik majd a származási lapjukon. Lehet gondolkodni a keresztszülő gazdijelölteknek, hogy mi is legyen Kulcsi Komisz vezetéknevű, kis barátjuk neve!

Az alomban 6 fiúcska és 2 kislány vár gazdira. Természetesen nem csak a megszokott kutyanevek adhatók, hanem bármilyen, J-betűs elnevezés, ami illik egy nagy termetű, bátor, magyar egyéniséghez…

A komondor kiskutyákra előjegyzést veszünk fel! Részletekért hívj minket telefonon,vagy érdeklődj e-mailben!

komondor_kolyok_3hetes1komondor_kolyok_3hetes4komondor_kolyok_3hetes3komondor_kolyok_3hetes2

Lezárt hozzászólások.