Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik

— Mahatma Gandhi
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

5 hetes Kulcsi Komisz Komondoraink eladók, 22 óráig online láthatók!

Webkameránk már a “J”-alom mindennapi életét közvetíti, a 8 hógolyó és Minke mama nagyon vagány! Egészen este 10 óráig, még sötétben is láthatod őket, ha éppen a kamera látóterében mutatkoznak! Bár kölyökválasztásra nem alkalmas ez a módszer – mert ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket képernyőn keresztül -, de a viselkedésük, vérmérsékletük, játékuk alapján hamar kipécézhető egy új kis kedvenc, esetleg leendő családtag! :-)

komondor_webkamera2

Pillanatfelvétel webkameránk közvetítéséről

A kölykökre előjegyzést veszünk fel! Ha kérdéseid merültek fel, vagy a komondor kutyafajta mellett döntöttél, ne habozz, hívd bátran a tenyésztőt, Partizer Csabát!

Telefon: +36 20 322 0556

e-mail: komondor@kulcsikomisz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/kulcsikomondor

Privát: https://www.facebook.com/csaba.partizer


Friss fotók az 5 hetes komondor kiskutyáinkról:

komondor_kolyok_5_hetes1 komondor_kolyok_5_hetes2 komondor_kolyok_5_hetes3 komondor_kolyok_5_hetes4 komondor_kolyok_5_hetes5 komondor_kolyok_5hetes6

Lezárt hozzászólások.