Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

A kutyát kimondottan a gyermekek számára teremtették. Nincs párja a csintalankodásban.

— Henry Ward Beecher
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

6 hetes lett a Kulcsi Komisz Komondor Kennel “I” – alma

Február utolsó hétvégéje a nagy egymásra találásoké volt a Kulcsi Komondorkáknál! Fruska és Ludas 6 hetes utódai mind a heten szerető gazdira és családra leltek!

Az első randik boldog pillanatait meg is örökítettük, így újabb, kedves emlékek maradnak kis családtagjainkról…

komondor_kolyok1komondor_kolyok6komondor_kolyok5komondor_kolyok4akomondor_kolyok4komondor_kolyok8komondor_kolyok3komondor_kolyok7komondor_kolyok2

Azok, akik sajnálkozva maradtak le ezekről a megható percekről, van egy jó hírünk: “J”-almunkra még veszünk fel előjegyzést Partizer Csabánál! Ők éppen 3 hetesek a mai napon, és már kapnak szilárd ételt. Gyönyörűen fejlődnek, a napokban fotózást tervezünk náluk is! :-) Hamarosan jövünk a friss képekkel!

Lezárt hozzászólások.