Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Azáltal, hogy szeretjük és megértjük kedvenceinket, talán könnyebben megértjük egymást is.

— Dr. Louis J. Camuti
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

HJCH Hevesi Portámkincse Boglya és Pengyomhegyi Holdviola (Bige) kölykei megszülettek!

Örömmel jelentjük, hogy tegnap, azaz 2015. október 13-án HJCH Hevesi Portámkincse Boglya és Pengyomhegyi Holdviola (Bige) kölykei megszülettek a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!!

Bige 8 kölyöknek adott életet: 5 kisfiú, és 3 kislány utóddal örvendeztetett meg bennünket! Egészséges, gyönyörű babák!!! :-) A kölykök előjegyezhetők telefonon, Partizer Csabánál: +36-20-322-0556 e-mailben: komondor@kulcsikomisz.hu, illetve Facebook-oldalunkon:  https://www.facebook.com/csaba.partizer

Megörökítettük a nagy eseményt, és sokak kívánságára bemutatjuk azt a  pár perces részt, amikor a 7. bébi éppen megkezdi útját a nagyvilágban!

Íme  a csodás, megható pillanat!

A videó csak abban az esetben jelenik meg, ha a Facebookon be vagy jelentkezve!

Bigének Kara Ági és Partizer Csaba segédkezett ellés közben

komondor_ujszulott_komondor1

Boglya és Bige 7. gyönyörűséges kölyke!

2 válasz ehhez “Komondor bébi születése – videófelvétel a Kulcsi Komisz Komondor Kennelből!”