Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Azáltal, hogy szeretjük és megértjük kedvenceinket, talán könnyebben megértjük egymást is.

— Dr. Louis J. Camuti
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Örömmel értesítjük a Kedves Látogatóinkat, hogy 2019. május 25-én komondor kölykök születtek kennelünkben!

boglya-lelle-kolykokBoglya-Lelle kiskutyákApa: HJCH, HCH, HKKCH, HSCH Hevesi Portám-kincse Boglya, anya: Virányosi Hunor Magor Lelle

(tenyészszemlés).  6 kan, és 3 szuka várja szerető, gondos gazdiját! A kölykökre előjegyzést felveszünk elérhetőségeinken! A komondorkák 8 hetes kortól vihetők haza. Fejlődésük élő videóközvetítés segítségével követhető nyomon, itt!!!

 Érdeklődni lehet

Partizer Csabánál, a

+36 20 322 0556 telefonszámon!

Lezárt hozzászólások.