Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Senki sem értékeli olyan nagyra a szavaid mögött megbúvó mély igazságokat, mint a kutyád.

— Christopher Morley
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Komondor kiskutyák élő adásban, a nap 24 órájában, a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!

Figyelem!!! Örömhír honlapunk látogatóinak és  a leendő gazdiknak!

Webkamerát telepítettünk a komondorkák mindennapi életének, játékának, táplálkozásának, alvásának, szocializációjának megfigyeléséhez!

A picurok egész nap szemmel tarthatók, mert sötétben infravörös fény segíti a “leselkedést”! Szívmelengető és szórakoztató is egyben a 8 kis jegesmaci látványa!

Ha tetszik, lehet osztani Facebookon, hisz jókedvre derítenek bárkit ezek a gyönyörűségek!!! :-) Mindenkinek kellemes nézelődést kívánunk!

A kiskutyákra előjegyzést veszünk fel! Érdeklődni lehet Partizer Csabánál, a +36 20 322 0556 telefonszámon!

2 válasz ehhez “Komondor kölykök fészekfigyelő webkamera – élő adás a nap 24 órájában a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!”

  • Peti szerint:

    Nagyon aranyossak, pont most szoptatja az anyja őket!

  • Zsolt22 szerint:

    Nem tudtam miért feketefehér a kép de aztán olvastam hoyg infravörös kamera. Szuperjó! megnézem holnap délelött is őket!