Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

A kutya az egyetlen teremtmény a világon, mely jobban szeret téged, mint saját magát.

— Josh Billings
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Koroknai Annától újabb fotókat kaptunk az immáron 7. hónapját betöltő Kulcsi Komisz Borkáról (tenyésztője: Partizer Csaba, Kulcs), a Kulcsi Komisz Komondor Kennel egyik kedves tagjáról. Borka Budakalászon él, egy 6 gyermekes orvos-családban. Borka Hevesi Portámkincse Boglya és Kulcsi Komisz Minke leánya. Gyönyörűen fejlődik, és élvezi az állandó kényeztetést! Igazi családi kutyus, akit mindenki imád! De hát, tényleg imádni való!!! A fotókat ezúton is nagyon köszönjük, Anna! :-)

komondor_borka3

Kulcsi Komisz Borka 7 hónapos

komondor_borka7

Hát nem gyönyörű?

komondor_borka1 komondor_borka2  komondor_borka4 komondor_borka5  komondor_borka8komondor_borka6

Lezárt hozzászólások.