Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

A kiskutya a természet kínálta gyógyír a szeretet hiányára… és az élet sok egyéb bajára is.

— Richard Allan Palm
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Komondor kiskutyák születése a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben, élő adásban!

A Kulcsi Komisz Fruska és Kulcsi Komisz Ludas párosításból vártunk kiskutyákat január közepére. Nos, eljött az idő, Fruska hosszas vajúdás után világra hozta az első kölyköt, ma reggel (2016. január 16.), 8 óra előtt! Szerencsére minden rendben, segítségre készen, izgatottan és kíváncsian állunk az elletőláda mellett… és olykor benne is. :-)

Figyelj minket, osztozz velünk ebben a kis csodában! Oszd meg, kérlek a Facebook-on is, had lássa minél több érdeklődő, kutyabarát ember! Köszönjük!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK:

2016. 01. 16. 

07:51 – Fruska világra hozta az első kiskutyát! Gyönyörű, egészséges, szépen fejlett kanocska! :-)

09:55  – Jelenleg 5 komondorkánk van: 4 kisfiú, és csupán 1 kislány!

10:26 – 7 picurka megvan!

11:31 – 8 kiskutyus: 5 fiúcska, 3 kislány! Hajrá, lányok!

16:00 – Úgy tűnik, 8 kölyök a végeredmény. Mama is, babák is jól vannak, esznek és pihennek, annak rendje-módja szerint.

Ha érdekel a picurkák sorsa, nézz be hozzánk – legalább pár percre – a következő napokban, hetekben, hónapokban is! A kameránk továbbra is figyelő üzemmódban lesz!

A komondor kiskutyákra előjegyzést veszünk fel! Elérhetőségek:

Telefon: +36 20 322 0556, Partizer Csaba

e-mail: komondor@kulcsikomisz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/kulcsikomondor

Facebook, személyes: https://www.facebook.com/csaba.partizer

Lezárt hozzászólások.