Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

A kutya a legálhatatosabb barát – az első, aki üdvözöl, és a legbátrabb, aki védelmez.

— George Gordon Byron
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

10 Komisz Komondor született a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!

Előző posztunkban már tudósítottuk a Nagyközönséget, hogy ismét új alommal büszkélkedünk! Igen erős a fiúk aránya, hiszen 7 kanocska, és csupán 3 szukácska jött a napvilágra!

Az újszülöttekről természetesen készültek fotók is, melyeken különösen jól látszik, hogy hatalmas termetű szülőktől származnak! Apjuk, Ogur,  77, anyjuk, Minke, 70 cm marmagasságú, mindketten diszplázia szűrt komondorok (HD-B, HD-A).

A kiskutyák a “J”-alom tagjai, így “keresztnevük” ezzel a betűvel fog kezdődni. A leendő gazdik lehetnek a névadók, hiszen nálunk, Kulcsi Komiszéknál ez régi szokás. :-)

A kölykökre előjegyzést veszünk fel! Hívd Partizer Csabát, vagy írj e-mailt a részletekért!

 Telefon: +36 20 322 0556, Partizer Csaba

e-mail: komondor@kulcsikomisz.hu

komondor_ujszulott3komondor_mama_babakomondor_ujszulott2komondor_ujszulott1komondor_ujszulott5komondor_ujszulott4

Lezárt hozzászólások.