Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Nincs a világon jobb lélekgyógyász az arcunkat nyalogató kölyökkutyánál.

— Bern Williams
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

A mai napon születik meg “J”-almunk, a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!

Ismét nagy az örömünk, hiszen a Kulcsi Komisz Ogur és Kulcsi Komisz Minke párosítás eredménye éppen ma születik meg!!! Illetve, 9-en már világra is jöttek! A nemek aránya 7:2, persze, a fiúk javára! Általában 8-10 kiskutya születik komondoréknál, tehát lehet, hogy még 1 picivel megajándékoz minket Minke… :-)

Kimondottan nagy termetű komondorok lesznek ők, hiszen apjuk – Ogur -, 77 cm, Minke pedig 70 cm marmagasságú komondorszülők!

Az ellés elhúzódhat, de visszajövünk még friss hírekkel, fotókkal! A kölykökre előjegyzést veszünk fel! Érdeklődni a részletek felől Partizer Csabánál lehet telefonon, vagy e-mailben!

Telefon: +36 20 322 0556, Partizer Csaba

e-mail: komondor@kulcsikomisz.hu

 

Most pedig Fruska és Minke egy-egy utódját mutatjuk be a nagyvilágnak: egy 3 hetes, és egy újszülött komondorkát egymás mellett!!!

A Kulcsi Komisz Kennel 3 hetes, és újszülött képviselője

A Kulcsi Komisz Kennel 3 hetes, és újszülött képviselője

 

Lezárt hozzászólások.