Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Akármilyen rövid a pillanat, mely része a mellettünk élő állatok életének, felélénkíti a miénket, és minden szempontból jobbá, tartalmasabbá teszi azt.

— John Muir
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Nagyon kedves kötelességünknek tettünk eleget, mikor a gazdik hívására meglátogattuk a tőlünk, vagyis a Kulcsi Komisz Kennelből származó kutyusokat. Borka 3 hónapos szuka kiskutya, Apor pedig egy 6 hónapos kan kölyök! Mind a két kutyusra büszkék lehetünk, mert szépek, okosak, egészségesek!

Nagyon jó volt látni a kutyusainkat és köszönjük a vendéglátást, Koroknai Anna! (Partizer Csaba, komondor ebtenyésztő)

komondor_kulcsi_kolyok1komondor_kulcsi_kolyok7komondor_kulcsi_kolyok3komondor_kulcsi_kolyok5komondor_kulcsi_kolyok4  komondor_kulcsi_kolyok6komondor_kulcsi_kolyok9komondor_kulcsi_kolyok8komondor_kulcsi_kolyok2

Lezárt hozzászólások.