Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.

— Konrad Lorenz
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Eladó komondor kiskutyák a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!

Örömmel jelentjük, hogy a Kulcsi Komisz Komondor Kennel Boglya-Bige párosának 1 hetes utódai egytől-egyig jól vannak, életerősek és gyönyörűek! A mami is jó egészségnek örvend, türelmes, gondos és boldog anya! :-)

Az 5 fiúcska és a 3 kisleány napról napra gömbölyűbb és ügyesebb! Esznek és alszanak, mint az újszülött emberkék. A kölykökre előjegyzést veszünk fel. Az előjegyzők – leendő gazdik – már most gondolkodhatnak, milyen nevet is adjanak kedvencüknek, ha elérik a 6 hetes kort… A keresztnév “G” betűvel kell, hogy kezdődjön, tehát a komondorkák neve Kulcsi Komisz G…. lesz!

komondor_kölykök_boglya_bige8 komondor_kölykök_boglya_bige9

komondor_kölykök_boglya_bige6 komondor_kölykök_boglya_bige4

komondor_kölykök_boglya_bige7 komondor_kölykök_boglya_bige2komondor_kölykök_boglya_bige1 komondor_kölykök_boglya_bige5komondor_kölykök_boglya_bige10komondor_kölykök_boglya_bige3

7 válasz ehhez “Megkapó fotók az 1 hetes kulcsi komondor bébikről”

 • Enikő86 szerint:

  Sziasztok, egy kis segítség névadáshoz: Kulcsi Komisz Gigász. Azért, mert jó nagyra nő egy komondor. Na, hogy hangzik?

 • Vivcsi szerint:

  Szerintem meg Gézenguz jobb. Annnnnnyira édessek.

  • Csaba Partizer szerint:

   Kedves Enikő és Vivi! Tényleg aranyos és találó neveket írtatok, ezeket nem is nagyon hallottam még kutyanévként! Köszönjük szépen, ajánlani fogjuk a leendő gazdiknak! :-)

 • Petrus szerint:

  A kislányoknak Galagonya Gerlice és Galambom
  A fiúknak pl Gáláns Gulyás Gofri, üdv Petra

  • Csaba Partizer szerint:

   Kedves Petra! Nagyon szépen köszönjük az ajánlásokat, igazán kedves és találó nevek! :-) Megemlítem a leendő gazdiknak, ha nincs még saját elképzelésük!!!

   • Petrus szerint:

    Kedves Csaba én is köszömön szivesen írtam! Megkérdezhetem h mi az az ‘előjegyzés?’

    • Csaba Partizer szerint:

     Kedves Petra! Mivel mostanában nagyon aktuális ez a kérdés, írtunk egy új bejegyzést a tudnivalókkal kapcsolatban. Részletesen olvashatsz az előjegyzésről, kölyökválasztásról ebben a cikkben. Remélem, sikerült érthetően megfogalmazni a mondandómat! :-) A bejegyzést itt találod! Kérdezz bátran, ha valami esetleg nem világos! :-)