Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik

— Mahatma Gandhi
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Figyelem!!!

Komondormama és 8 kölyke élő adásban, a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!

Ezentúl mindennap, a délután 4 órai szoptatást a frissen telepített webkameránk közvetíteni fogja!

A kamera képe látható az előző bejegyzésben, illetve a “Komondorkák élő adásban” menüre kattintva!

A kiskutyák naponta 4 alkalommal kapnak anyjuktól tejet, de főként szilárd táplálékon élnek. Kölyöktáp mindig van előttük, már 3 hetes koruk óta. Este csirke farhátat csemegéznek, 5 hetes koruktól. 6 hetes korig darálva ették, most csak felnégyeljük nekik. Az anyatej tulajdonképpen kiegészítő, inkább a mentális fejlődésük miatt van rá szükség.

6_hetes_komondor_6

A kiskutyák mind gazdira találtak, rájuk előjegyezni már nem lehet!

Legközelebb a Kulcsi Komisz Ludas – Kulcsi Komisz Fruska párosításból várunk ígéretes utódokat, 2016. január közepén. Előjegyzés és bővebb információ: Partizer Csaba,  +36-20-322-0556

Webkamera – görgess lefelé!

Lezárt hozzászólások.