Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

A kiskutya a természet kínálta gyógyír a szeretet hiányára… és az élet sok egyéb bajára is.

— Richard Allan Palm
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Kérdezd a tenyésztőt!

Bejegyzéseinket olvasva sok kérdésed merülhet fel, esetleg lenne véleményed, hozzáfűznivalód a témához. Ne habozz, hiszen erre kéznél van a lehetőség: küldj azonnali üzenetet nekünk!

A bejegyzések legalján, a kategóriák és címkék felsorolása után található egy “Szólj hozzá itt>>” feliratú címke. Erre kattintva máris zúdíthatod a belső élményeidet a moderátorra, majd az illetékes személyre, a tenyésztőre.

Akár minifórumot is kialakíthatunk, ha sok érdeklődő bekapcsolódik a beszélgetésekbe!

Várjuk véleményedet, észrevételedet, kérdéseidet – igyekszünk mihamarabb reagálni rájuk! Komondorral, kölykökkel, tenyésztéssel, kennellel, előjegyzéssel, munkavizsgával, teszttel, kiállítással, fedeztetéssel: egyszóval bármivel kutya témában!!!

Előre is köszönjük megtisztelő figyelmed!!! Partizer Csaba, Kara Ágnes komondor ebtenyésztők, és Kassai Odett moderátor.

Lezárt hozzászólások.