Élő mini webkameránk

Komondor kiskutyáink

 
Nagy mérethez klikk ide!

Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

A kutyát kimondottan a gyermekek számára teremtették. Nincs párja a csintalankodásban.

— Henry Ward Beecher
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Kategóriák

Komondor kölykök születtek 2015. szeptember 1-én, a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben

Apa: Kulcsi Komisz Lehel  – Anya: Kulcsi Komisz Dáma

A Lehel-Dáma párosításból erős – nagy termetű, rendkívül jó idegrendszerű show küllemű Komondorokat várok! Dáma korábbi kiskutyái alátámasztják magas elvárásomat a kölykök felé.

komondor_kolyok_kulcs1komondor_kolyok_kulcs2komondor_kolyok_kulcs3komondor_kolyok_kulcs4

Ezek a kiskutyák kiváló idegrendszerű, aktívan dolgozó, egészséges, szép ősökkel rendelkeznek! Olyanoknak ajánlom a kiskutyákat, akik gyermekszerető, igazi védelmezőt szeretnének a családjuknak. De remélhetőleg azok is megtalálják a számításukat, akik szeretik a versengést, kiállítások izgalmát és a tenyésztésbe is kipróbálnák magukat!

Komondor kölykeink háziállatok között (juhok, csirkék), családban nevelkednek, szocializálódnak. Törzskönyvvel, két oltással, négyszer féregtelenítve, chippel, szerződéssel kerülnek a gazdikhoz! Igény szerint export pedigrét és útlevelet is adunk a kutyákhoz.

Törzskönyvezett Magyar kutyafajták mentesülnek az ebadó alól!

 

Lezárt hozzászólások.