Kulcsi Komondor fotók
Idézetek

Rájöttem, hogy amikor a legnagyobb bajban vagyunk, rengeteget meríthetünk egy kutya néma, odaadó társaságából, melyet más forrásból nem kaphatnánk meg.

— Doris Day
Komondor az én szememmel

"...Pár tenyésztő - köztük én is -, felismertük, hogy a szőrköntös alól kezd eltűnni az „igazi komondor”. A tanyákon már nem a komondort tartják, mert nem elég „fogós”, bátor kutya. Megnyugtató, hogy a tenyésztők többsége újra a komondort akarja látni a bunda alatt! Újra feltűntek azok az egyedek, akiket az őseink sem csaptak volna el a gulya mellől. Büszkén állíthatom, hogy a mi tenyészetünkben is vannak a régi és a mai idők elvárásainak is megfelelő kutyák.

XXI. századi küllem egy egészséges, igazi pásztorkutyát kell takarjon! Komondor fajta csak akkor maradhat fent, ha a XXI. század kérdéseire megfelelő választ ad! A pásztorkutyákra jellemző intelligencia, egészség, bátorság, munkaképesség, családhoz való ragaszkodás és szeretet kell jellemezzen egy jó Komondort!" (Partizer Csaba)

Komondor a családban
Bemutatjuk a KOMONDORT!
Ajánlott cikkek
Kategóriák

Velencén egy nagyon kellemes napot töltöttünk! Hevesi Portámkincse Boglya Komondorunk gyönyörű eredménnyel zárta a napot! K1, CAC, CACIB, HFGY, BOB, Legszebb Magyar Fajta I. (Tenyésztő: Besenyei László, Hevesi Portámkincse Komondor Kennel; tulajdonos: Partizer Csaba, Kulcsi Komisz Komondor Kennel)

komondor_boglya_velence_cacib komondor_boglya_velence_cacib1 komondor_boglya_velence_cacib2 komondor_boglya_velence_cacib3 komondor_boglya_velence_cacib4 komondor_boglya_velence_cacib5

komondor_boglya_velence_cacib6

komondor_boglya_velence_cacib7

Lezárt hozzászólások.